06-38281592

Neem contact op

info@plantcareeducation.nl

Mail ons vrijblijvend

Bedrijfsbegeleiding

Home K Bedrijfsbegeleiding

Plant Care Education adviseert u over geïntegreerde bestrijding, gewasbescherming, bemesting, klimaat en andere teeltomstandigheden. Plant Care Education heeft ruim dertig jaar ervaring in de geintegreerde bestrijding in de sierteelt en boomkwekerijsector.

Wij hebben een volledig onafhankelijke positie. Hierdoor kunnen wij een ongekleurd advies geven. Onafhankelijkheid is net als betrokkenheid met de klant onze vertrekbasis.

Plant Care Education biedt betrouwbare ondersteuning voor uw teelt. Niet alleen de aanwezige jarenlange ervaring in onderzoek, teeltbegeleiding waaronder biologische bestrijding, weerstandverbetering van planten, bodemweerbaarheid en onderwijs ligt daaraan ter grondslag. Ook de ambitie en motivatie om oplossingen en nieuwe richtingen te bedenken zijn belangrijke drijfveren. U bent ondernemer, uw bedrijfstoekomst is afhankelijk van het bedrijfsresultaat. Net als u moet de adviseur zich oriënteren, scholen en trainen om tot het beste bedrijfsresultaat te komen. Netwerken met toelevering, afzetorganisaties, producenten en onderzoek vinden we daarom belangrijk.

Een adviseur bezoekt regelmatig uw kwekerij om de stand van het gewas te beoordelen. U ontvangt na afloop max. 24 uur na bezoek een schriftelijk praktisch advies per mail over gewasbescherming, bemesting, klimaat en andere teeltzaken. Ook wordt u op de hoogte gehouden van actuele ontwikkelingen en wetgeving.

U kunt op verschillende manieren gebruik maken van onze diensten:

  • Teeltbegeleiding door een jaarcontract te nemen. De bedrijfsbezoeken (planning, duur en frequentie) worden door u bepaald.
  • Bedrijfsbezoek op aanvraag en advies
  • Opzetten gewasbeschermingsstrategieën toegesneden op uw bedrijf
  • Determinatie van aantasting door ziekten of plagen.
  • Aanvullende expertise van externe bedrijven behoort tot de mogelijkheden om een juiste diagnose te stellen.
  • Het bijhouden van de toelating van uw gewasbeschermingsopslag.
  • Licentie verlengingen

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief met alle informatie over geintegreerde bestrijding, gewasbescherming, bemesting, klimaat en andere teeltomstandigheden.